Intralipoterapie cu Aqualyx si Tratarea celulitei cu Alidya
 
   In data de 24 septembrie 2016 s-a desfasurat primul workshop "Intralipoterapie cu Aqualyx si Tratarea celulitei cu Alidya" condus de Prof. Dr. Pinto (Spania) in cadrul Anti Aging Klinik. 
   Pe aceasta cale multumim echipei Anti Aging Klinik, in mod deosebit Doamnei Directoarei Alina Neagu, pentru cooperare, suport si buna organizarea a cursului. 
   Multumim si medicilor-profesionisti care au urmat cursul de instruire dar si pentru interesul acordat. In prezent sunt 10 medici instruiti in "Tehnici de injectare cu Aqualyx si Alidya". 
   Anti Aging Klinik - este clinica pionier si de referinta pentru Tratamentul nonchirurgical al depunerilor locale de grasime si Tratamentul celulitei in Bucuresti! 

Intralipoterapie cu Aqualyx si Tratarea celulitei cu Alidya
 
Intralipoterapie cu Aqualyx si Tratarea celulitei cu Alidya
 
Intralipoterapie cu Aqualyx si Tratarea celulitei cu Alidya
  
Intralipoterapie cu Aqualyx si Tratarea celulitei cu Alidya
 

Va invitam la workshop-ul

TEHNICI DE INJECTARE CU AQUALYX si ALIDYA 
…………………………………………………………………………………………………..

Aqualyx® - tratamentul nechirurgical al depozitatilor localizate de grasime. Aqualyx - Solutia apoasa de miclogelatina complet compatibila biologic, biodegradabila. Tratamentul Nu necesita anestezie, timp de recuperare. Avantajele preparatului Aqualyx: SIGURANTA, NETOXICITATE, ACTIUNE CONTROLATA.
 

 
Cursul se desfasoara in limba engleza.
Lector: Dr. Hernan Pinto – specialist in medicina estetica
Durata cursului: 5 ore
Taxa de participare:  100 euro
Contact: info@promospania.ro   sau 0774 692 177
 

 
Alidya TM – primul dispozitiv medical injectabil  indicat pentru prevenirea si tratamentul lipodistrofiei ginoide (celulita) la fiecare etapa. Alidya TM, in compozitia sa, actioneaza ca un chelatal fierului, la aditia de aminoacizi si alte elemente pentru restructurarea tesutului si restabilirea functionarii normale a adipocitului.Va asteptam cu drag!
Echipa Promo Spania SRL

IMPORTANT.  Aqualyx, Alidya se comercializeaza catre medici, pregatiti sa foloseasca tehnica de injectare Intralipoterapie cu Aqualyx si tehnica de injectare cu Alidya.
   Va aducem la cunostinta ca NU SE PERMITE RECOMERCIALIZAREA produselor Aqualyx,  Alidya, Lipoinject. 

 

  • Inscrierea la curs
  • Colaborare
  • Pentru pacienti

 

fb1.jpg
 

 

youtube1.jpg Zonele de corectie cu Aqualyx
youtube2.jpg Administrarea preparatului Alidya